Chord Gitar Tresnaku Ora Ono Liane Lia Amelia ft Sodiq New Monata

Chord Gitar Tresnaku Ora Ono Liane Lia Amelia ft Sodiq New Monata tresnoku mung karo kowe ora ono tresno liyane. Semoga Lirik lagu atau Chord gitar disini dapat membantu anda bernyanyi diiringi musik.

Chord Gitar Tresnaku Ora Ono Liane Lia Amelia ft Sodiq New Monata

Berikut Chord Gitar Tresnaku Ora Ono Liane Lia Amelia ft Sodiq New Monata Gratis:

(Intro) Am  G  Dm  Bm E Am..
E E Am
Dm C Bm E Am..

Am
tresnoku.. mung karo kowe..
Am E
ora ono.. tresno liyane..
E
aku tresno.. nganti teko tuo..
F Am
ning ati iki.. ra ono wong liyo..

(Intro) E Am

Am
tresnoku.. ora mung ning lambe..
Am E
ugo ora.. mung gawe gawe..
E
ora bakal kowe tak tinggalake..
F Am
nganti rambutku.. putih warnane..

(Intro) E E F Am
E Am

(Chorus)
Dm C# Dm
siji rono rene mok siji..
E Am A
slirahmu.. sing tak tresnani..
Dm C# Dm
lali.. aku ora biso lali..
E Am
janjiku sehidup semati..

Dm C# Dm
siji ning atiku yo mung siji..
E Am A
slirahmu.. sing ning njero ati..
Dm C# Dm
lali.. ora bakal biso lali..
E Am
janjiku nganti temekaning pati..

(Intro) Am G Dm Bm E Am..
E E Am
Dm C Bm E Am..

Am
tresnoku.. mung karo kowe..
Am E
ora ono.. tresno liyane..
E
aku tresno.. nganti teko tuo..
F Am
ning ati iki.. ra ono wong liyo..

(Intro) E Am

Am
tresnoku.. ora mung ning lambe..
Am E
ugo ora.. mung gawe gawe..
E
ora bakal kowe tak tinggalake..
F Am
nganti rambutku.. putih warnane..

(Intro) E E F Am
E Am

(Chorus)
Dm C# Dm
siji rono rene mok siji..
E Am A
slirahmu.. sing tak tresnani..
Dm C# Dm
lali.. aku ora biso lali..
E Am
janjiku sehidup semati..

Dm C# Dm
siji ning atiku yo mung siji..
E Am A
slirahmu.. sing ning njero ati..
Dm C# Dm
lali.. ora bakal biso lali..
E Am
janjiku nganti temekaning pati..



Selain Chord Gitar Tresnaku Ora Ono Liane Lia Amelia ft Sodiq New Monata dari penyanyi diatas, Anda juga dapat mencari dengan kata kunci lain:


Iwan RJ
Iwan RJ
We love a New idea.

Related Posts

Ikuti Update Terbaru