Chord Kunci Gitar Buleud Fanny Sabila Lirik Lagu

Berikut adalah Chord Kunci Gitar Buleud Fanny Sabila Lirik Lagu.lain sakali anjeun teh ngulang ngulang deui menit ieu abdi pamit narimakeun cinta nu leungit.Semoga Lirik dan Chord gitar yang kami rangkum disini dapat membantu anda bernyanyi sambil memetik gitar.

Buleud Fanny Sabila

Chord Kunci Gitar Buleud Fanny Sabila Lirik Lagu lain sakali anjeun teh ngulang ngulang deui menit ieu abdi pamit narimakeun cinta nu leungit

Mungkin kunci dasar dari lirik lagu dibawah ini tidak sama dengan kunci dasar di video aslinya. Hal ini kami lakukan untuk memudahkan pengunjung dalam memetik gitar dengan kunci dasar yang sudah kami sederhanakan.
Intro : Am..G..F G Am..

Am
lain sakali..
              G
anjeun teh ngulang ngulang deui..
  F
kasalahan sami
             E
mani neungteuli.. nganyeunyeuri..

Int. Am..G..F..Am..

Am
tega tegana..
            G
teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta
F
taya puas puas na
     E
luka liku ngagulkeun dusta..

Dm                  Am
lain sabaraneun.. lain dagoaneun..
    F                     G
asa buntu.. teu manggih jalan
       Am
keur kasaean..

Int. F G Am..

  Am
saha nu ridoeun..
      G
didua keun ditilukeun..
  F        G          Am
hate kapanasan awak katirisan..
  Am
abdi.. rela pasrah
       G
cape kagugulung masalah..
  F            G              Am
hate geus karancang.. teu ka ubaran..

Int. F Em G Am
     F G Am..

Reff :
        Am
 menit ieu abdi pamit..
     Dm
 narimakeun cinta nu leungit..
    F
 ngapungkeun rasa nu pait
          Am     E
 ka luhur langit..

        Am
 abdi rela undur diri
        Dm
 ngubur panghareupan nu suci..
   F
 malidkeun rasa kanyeuri
         Am
 neunagkeun ati..

#)
       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G-G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am
lepas ti anjeun..

Musik : Am Dm G F  
        G F Am
        G F G Am..

Reff :
        Am
 menit ieu abdi pamit..
     Dm
 narimakeun cinta nu leungit..
    F
 ngapungkeun rasa nu pait
          Am     E
 ka luhur langit..

        Am
 abdi rela undur diri
        Dm
 ngubur panghareupan nu suci..
   F
 malidkeun rasa kanyeuri
         Am
 neunagkeun ati..

#)
       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G-G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am..
lepas ti anjeun..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#m..C#..B C# D#m..

D#m
lain sakali..
              C#
anjeun teh ngulang ngulang deui..
  B
kasalahan sami
             A#
mani neungteuli.. nganyeunyeuri..

Int. D#m..C#..B..D#m..

D#m
tega tegana..
            C#
teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta
B
taya puas puas na
     A#
luka liku ngagulkeun dusta..

G#m                 D#m
lain sabaraneun.. lain dagoaneun..
    B                     C#
asa buntu.. teu manggih jalan
       D#m
keur kasaean..

Int. B C# D#m..

  D#m
saha nu ridoeun..
      C#
didua keun ditilukeun..
  B        C#         D#m
hate kapanasan awak katirisan..
  D#m
abdi.. rela pasrah
       C#
cape kagugulung masalah..
  B            C#             D#m
hate geus karancang.. teu ka ubaran..

Int. B A#m C# D#m
     B C# D#m..

Reff :
        D#m
 menit ieu abdi pamit..
     G#m
 narimakeun cinta nu leungit..
    B
 ngapungkeun rasa nu pait
          D#m    A#
 ka luhur langit..

        D#m
 abdi rela undur diri
        G#m
 ngubur panghareupan nu suci..
   B
 malidkeun rasa kanyeuri
         D#m
 neunagkeun ati..

#)
       G#m
kajeun asa beurat ngalengkah
       D#m
kajeun abdi can boga arah
       B               C#-C#
abdi buleud, buleud, buleud..
         D#m
lepas ti anjeun..

Musik : D#m G#m C# B 
        C# B D#m
        C# B C# D#m..

Reff :
        D#m
 menit ieu abdi pamit..
     G#m
 narimakeun cinta nu leungit..
    B
 ngapungkeun rasa nu pait
          D#m    A#
 ka luhur langit..

        D#m
 abdi rela undur diri
        G#m
 ngubur panghareupan nu suci..
   B
 malidkeun rasa kanyeuri
         D#m
 neunagkeun ati..

#)
       G#m
kajeun asa beurat ngalengkah
       D#m
kajeun abdi can boga arah
       B               C#-C#
abdi buleud, buleud, buleud..
         D#m..
lepas ti anjeun..

Selain Buleud Fanny Sabila dari penyanyi diatas, Anda juga dapat mencari yang lain:


Berikut adalah Buleud Fanny Sabila :

Buleud Fanny Sabila,lirik lagu,chord gitar,lirik lagu Buleud Fanny Sabila,Buleud Fanny Sabila lirik,kunci gitar,kunci gitar Buleud Fanny Sabila,Buleud Fanny Sabila kunci gitar,chord,chord Buleud Fanny Sabila,Buleud Fanny Sabila chord,download lagu Buleud Fanny Sabila,Buleud Fanny Sabila mp3,download lagu Buleud Fanny Sabila mp3,lagu Buleud Fanny Sabila,download Buleud Fanny Sabila mp3 gratis,lagu mp3 download Buleud Fanny Sabila,file lirik lagu Buleud Fanny Sabila,download mp3 plus lirik lagu Buleud Fanny Sabila,download lagu dan lirik Buleud Fanny Sabila,download lagu lyrics Buleud Fanny Sabila,download lagu Buleud Fanny Sabila,download lirik lagu Buleud Fanny Sabila, download mp3 gratis Buleud Fanny Sabila,mp3 download lagu Buleud Fanny Sabila,gudang lagu Buleud Fanny Sabila,download lagu 123 Buleud Fanny Sabila,download mp3 gratis Buleud Fanny Sabila,lagu gratis download Buleud Fanny Sabila,chord progressions Buleud Fanny Sabila,a chord progressions Buleud Fanny Sabila,chord progressions in a Buleud Fanny Sabila,chord progression Buleud Fanny Sabila,major chords Buleud Fanny Sabila,finding chords Buleud Fanny Sabila,chord finder Buleud Fanny Sabila,find chords Buleud Fanny Sabila,find chord Buleud Fanny Sabila,cord finder Buleud Fanny Sabila,chords finder Buleud Fanny Sabila,chord find Buleud Fanny Sabila,guitar chord progressions Buleud Fanny Sabila,chords progression guitar Buleud Fanny Sabila,guitar chord progression Buleud Fanny Sabila,chord progressions guitar Buleud Fanny Sabila,guitar chord finder Buleud Fanny Sabila,chord progression generator Buleud Fanny Sabila,guitar chords finder Buleud Fanny Sabila,chord finder guitar Buleud Fanny Sabila,chord guitar finder Buleud Fanny Sabila,chord guitar download Buleud Fanny Sabila,
Iwan RJ
Iwan RJ
We love a New idea.

Related Posts

Ikuti Update Terbaru