Chord Gitar Hendra Kumbara Jalan Lain Lirik Lagu

Hendra Kumbara Jalan LainLirik lagu Hendra Kumbara Jalan Lain.Bisa Juga cari lirik lagu Chord kunci gitar di okegugel.com

Hendra Kumbara Jalan Lain Sopo seng kuat nandang kahanan Yowes ben tak lakoni nganti

Artist: Hendra Kumbara
Title: Jalan Lain

Lirik:

Intro : F..G..C Em Am A

Dm..G..C..
C
G

C Sopo seng kuat nandang kahanan Am
A
Dm sopo seng ora kroso kelangan F

G
Em ditinggal pas sayang sayange
A
Dm pas lagi jeru jerune

G
C kowe milih dalan liyane.. Int. Fm C
C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am
A
Dm sopo seng atine ora loro F

G
Em kenangan sing wis tak lakoni

A
Dm tak simpen neng njero ati
G
C dewe wes ra dadi siji.. Reff:

F Yowes ben tak lakoni nganti

G sak kuat kuate ati
C pesenku mung siji Em
Am seng ngatiati.. A

Dm isoku mung mendem..

G esuk tekan sonten


C mergo sadar diri kulo


C dudu sinten sinten..


F Yowes ben mung tak pendem roso

G seng ono neng njero dodo

C tetep tak dongakno Em
Am mugo urip mulyo.. A

Dm isoku mung nyuwun

G mugo ora getun


C cekap semanten maturnuwun.. Musik : F..G..C Em Am A
Dm..G..C.. Reff:

F Yowes ben tak lakoni nganti

G sak kuat kuate ati
C pesenku mung siji Em
Am seng ngatiati.. A

Dm isoku mung mendem..

G esuk tekan sonten


C mergo sadar diri kulo


C dudu sinten sinten..


F Yowes ben mung tak pendem roso

G seng ono neng njero dodo

C tetep tak dongakno Em
Am mugo urip mulyo.. A

Dm isoku mung nyuwun

G mugo ora getun


C cekap semanten maturnuwun.. Am A

Dm .. isoku mung nyuwun

G mugo ora getun


C cekap semanten maturnuwun..