Lirik Lagu DANANGDANZT – KESIKSO SEPI | Lirik Lagu Baru Indonesia | Lagu Mp3 Gratis okegugel.com

Berikut adalah Lirik Lagu DANANGDANZT – KESIKSO SEPI | Lirik Lagu Baru Indonesia | Lagu Mp3 Gratis okegugel.com yang kami tampilkan kepada anda

Angel tak tambani Raiso tak lali lali Iseh nggondeli ati Aku kesikso sepi

Wes nyobo tak pateni Geni tresnoku iki Ning iseh murup gedhe Aku nyerah nglalekke

Jujur aku raiso Ngapusi ati iki Tak kuat kuatke tetep Aku ringkih tanpo kowe

Reff: Sak gedhene segoro Sak jembare samudro Tetep ora ono ora iso Golek ganti sing podo

Mung kowe sijine tresno Ora ono sing liyo Sing iso nambani Roso sepi ono neng ati iki

Wes nyobo tak pateni Geni tresnoku iki Ning iseh murup gedhe Aku nyerah nglalekke

Jujur aku raiso Ngapusi ati iki Tak kuat kuatke tetep Aku ringkih tanpo kowe

Reff: Sak gedhene segoro Sak jembare samudro Tetep ora ono ora iso Golek ganti sing podo

Mung kowe sijine tresno Ora ono sing liyo Sing iso nambani Roso sepi ono neng ati iki

Sak gedhene segoro Sak jembare samudro Tetep ora ono ora iso Golek ganti sing podo

Mung kowe sijine tresno Ora ono sing liyo Sing iso nambani Roso sepi ono neng ati iki

Sing iso nambani Roso sepi ono neng ati iki..

Lirik Lagu Yang Terkait:DANANGDANZT – KESIKSO SEPI

Temukan Mp3 DANANGDANZT – KESIKSO SEPI

Category: Lirik Lagu Terbaru Tags: Danangdanzt

Demikianlah Lirik Lagu DANANGDANZT – KESIKSO SEPI | Lirik Lagu Baru Indonesia | Lagu Mp3 Gratis okegugel.com semoga bermanfaat