Lirik Lagu Gulu Pedot Vita Alvia

dudu watu hang diarani pasir
watu kambang keli ono ring pinggir
buru ketemu awak langsung naksir
gelibegan koyo kelangan pikir

uwit kelopo arane gelugu
disigari diporo dadi pitu
saben dino isun sing biso turu
demen riko ngomong using kewetu

aring aring mbakar gedang campur sawi
sampek gering ulihe isun mikiri
gedang sobo sak curung dipangan codot
timbang wurung angur gulunisun pedot

godong sawi enake uraban klopo
ati iki ugo yo mung kanggo riko
gedang rojo sak curung dipereteli
dung sing percoyo bedahen dodo iki

dudu watu hang diarani pasir
watu kambang keli ono ring pinggir
buru ketemu awak langsung naksir
gelibegan koyo kelangan pikir

uwit kelopo arane gelugu
disigari diporo dadi pitu
saben dino isun sing biso turu
demen riko ngomong using kewetu

aring aring mbakar gedang campur sawi
sampek gering ulihe isun mikiri
gedang sobo sak curung dipangan codot
timbang wurung angur gulunisun pedot

godong sawi enake uraban klopo
ati iki ugo yo mung kanggo riko
gedang rojo sak curung dipereteli
dung sing percoyo bedahen dodo iki

timbang wurung angur gulunisun pedot
dung sing percoyo bedahen dodo iki
timbang wurung angur gulunisun pedot
dung sing percoyo bedahen dodo iki