Lirik Lagu Happy Asmara Wong Sepele

Happy Asmara Wong SepeleLirik lagu Happy Asmara Wong Sepele.Bisa Juga cari lirik lagu Chord kunci gitar di okegugel.com

Happy Asmara Wong Sepele Du abote kahanane uripku Kadang pengen ngeluh Dedel duwel ati nompo kasunyatan iki

Artist: Happy Asmara
Title: Wong Sepele

Lirik:

Du abote, kahanane uripku
 Kudu nandang loro
 Dipandang sesisih moto
 
 Yen takdire, kudu dikuatkuatke
 Aku mung wong sepele
 Kudu kuat atine
 
 Kadang pengen ngeluh
 Naliko kentekan eluh
 Kodrate manungso
 Kui pancen bedobedo
 
 Dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
 Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki
 
 Jujur sedih uripku koyo mengkene
 Sugih waras durung tau tak rasake
 Urip dewe tresno ra ono sing gape
 Kudu sabar mung dianggep wong sepele
 
 Mlaku we kadang kesandung
 Ora ono sing nulung
 Tangise ning ati ra iso tak bendung
 
 *
 Yen takdire, kudu dikuatkuatke
 Aku mung wong sepele
 Kudu kuat atine
 
 Kadang pengen ngeluh
 Naliko kentekan eluh
 Kodrate manungso
 Kui pancen bedobedo
 
 Dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
 Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki
 
 Jujur sedih uripku koyo mengkene
 Sugih waras durung tau tak rasake
 Urip dewe tresno ra ono sing gape
 Kudu sabar mung dianggep wong sepele
 
 Mlaku we kadang kesandung
 Ora ono sing nulung
 Tangise ning ati ra iso tak bendung
 
 Mlaku we kadang kesandung
 Ora ono sing nulung
 Tangise ning ati ra iso tak bendung
 
 Aku pancen wong sepele
 Nanging bakal tak buktekke
 Dadi uwing ojo seneng nyepelekke