Lirik Lagu Iyo Wes Syahiba Saufa

koyo buru sore riko ambi isun
guyon geredhoan janji bebarengan
kaget sing percoyo tapi iki nyoto
moro moro riko katut nyang wong liyo

isun biso paran sun nak ngomong paran
mung biso nuli lan biso ngikhlasi

munyik mulo lambe njerit njero ati
sun kuwat kuwataken masio ngeloro ati
pokok riko seneng sun mung ngetut mburi
iyo wes iyo wes iyo wes iyo wes

koyo buru sore riko ambi isun
guyon geredhoan janji bebarengan
kaget sing percoyo tapi iki nyoto
moro moro riko katut nyang wong liyo

isun biso paran sun nak ngomong paran
mung biso nuli lan biso ngikhlasi

munyik mulo lambe njerit njero ati
sun kuwat kuwataken masio ngeloro ati
pokok riko seneng sun mung ngetut mburi
iyo wes iyo wes iyo wes iyo wes

munyik mulo lambe njerit njero ati
sun kuwat kuwataken masio ngeloro ati
pokok riko seneng sun mung ngetut mburi
iyo wes iyo wes iyo wes iyo