Lirik Lagu Jutaan Sayang Tupang

roso ati ra biso ngapusi
amung kowe sing paling tak tresnani
bedahen dadaku yo amung ono kowe
bakal tak simpen ning ati selawase

ra kurang kurang anggonku berjuang
wes jutaan anggonku ngomong sayang
gede tresnaku yo mung kanggo awakmu
nganti nyowo pisah karo rogoku

sumpah mati aku tresno kowe
maju lurus ra menggok dalan liyane
mugo Gusti maringi restune
kowe karo aku bahagia selawase

ra kurang kurang anggonku berjuang
wes jutaan anggonku ngomong sayang
gede tresnaku yo mung kanggo awakmu
nganti nyowo pisah karo rogoku

sumpah mati aku tresno kowe
maju lurus ra menggok dalan liyane
mugo Gusti maringi restune
kowe karo aku bahagia selawase

sumpah mati aku tresno kowe
maju lurus ra menggok dalan liyane
mugo Gusti maringi restune
kowe karo aku bahagia selawase
kowe karo aku bahagia selawase