Lirik Lagu Legowo Yudanosel

nelongso roso ati iki
kelingan lungamu wingi
tanpo sebab, tanpo ngomong opo opo
koe tego lungo ninggal cerito


saiki wes bedo dalane
koe uwes ro liyane
ikhlas ati, ikhlas batin wes tak culke
senajan jero ati loro rasane

aku wes ikhlas nompo kahanane
lalekno wae tresnoku dinggo koe
cukup aku sing loro
dongaku siji mugo kowe bahagio

saiki wes bedo dalane
koe uwes ro liyane
ikhlas ati, ikhlas batin wes tak culke
senajan jero ati loro rasane

aku wes ikhlas nompo kahanane
lalekno wae tresnoku dinggo koe
cukup aku sing loro
dongaku siji mugo kowe bahagio

ikhlas legowo ati iki sing wes tok blenjani
ora ngarep koe teko opo koe bali
nanging koe kudu ngerti
tulus tresno iki mung aku sing nduweni

ikhlas legowo ati iki sing wes tok blenjani
ora ngarep koe teko opo koe bali
nanging koe kudu ngerti
tulus tresno iki mung aku sing nduweni
tuluse tresno iki mung aku sing nduweni