Lirik Lagu Lintang Piscesa Layang Kangen Populer pop

Lirik lagu Lintang Piscesa Layang Kangen, untuk mencari lirik lagu chord kunci gitar dapat dicari pada pencarian di okegugel.com. Dapatkan lirik lagu lainnya disitus ini.

Lintang Piscesa Layang Kangen

Artist: Lintang Piscesa
Title: Layang Kangen

Lirik:
layangmu sing tak tompo wingi kuwi
wes tak woco opo karepe atimu
trenyuh ati iki moco tulisanmu
ra keroso netes eluh ning pipiku
umpomo tanganku dadi swiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo kahananku
wong bagus entenono tekaku

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pengen turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku kuatno atimu
wong bagus entenono tekaku

umpomo tanganku dadi swiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo kahananku
wong bagus entenono tekaku

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pengen turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku kuatno atimu, wong bagus entenono tekaku
wong bagus entenono tekaku