Lirik Lagu Los Dol Lek Dahlan

los dol ndang lanjut lehmu whatappan
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo, yen mantan nakokno
kabarmu tandane iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol, blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuktutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo

kok tutuptutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel diapusi

senajan mbok ganti tukang las
bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

los dol ndang lanjut lehmu whatappan
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo, yen mantan nakokno
kabarmu tandane iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu

kok tutuptutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel diapusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

los dol ndang lanjut lehmu whatappan
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo, yen mantan nakokno
kabarmu tandane iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu

los dol ndang lanjut lehmu whatappan
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo, yen mantan nakokno
kabarmu tandane iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu
nanging kangen kringet bareng awakmu