Lirik Lagu Losskita Lilakno Lungaku Daerah

Lirik lagu Losskita Lilakno Lungaku, untuk mencari lirik lagu chord kunci gitar dapat dicari pada pencarian di okegugel.com.

Losskita Lilakno Lungaku aku ora nyongko bakal ngene akhire lilakno lungaku lurusno dalan mlakumu

Artist: Losskita
Title: Lilakno Lungaku

Lirik:
aku ora nyongko
bakal ngene akhire
dadi.. mlaku dewedewe
mergo tresno
ra iso di peksakno
ati ikhlas lan nrimo legowo

senajan kowe lungo
dongaku tetep iseh ono
mugo.. kowe tambah bahagio
mantepke atimu
kowe kudu percoyo
tanpo aku kowe tetep iso
mugo.. leh restune wong tuo

Reff :

lilakno lungaku
lurusno dalan mlakumu
ra bakal tak ganggu urusanmu

mlaku dewedewe
kowe wes karo liyane
mugo Gusti maringi restune

senajan kowe lungo
dongaku tetep iseh ono
mugo.. kowe tambah bahagio
mantepke atimu
kowe kudu percoyo
tanpo aku kowe tetep iso
mugo.. leh restune wong tuo

Reff :

lilakno lungaku
lurusno dalan mlakumu
ra bakal tak ganggu urusanmu

mlaku dewedewe
kowe wes karo liyane
mugo Gusti maringi restune..
mugo Gusti maringi restune..
mugo Gusti.. maringi restune.