Lirik Lagu Nella Kharisma Prei Sayang

Nella Kharisma Prei SayangLirik lagu Nella Kharisma Prei Sayang.Anda juga dapat mencari lirik lagu Chord kunci gitar di okegugel.com

Nella Kharisma Prei Sayang Uis suwe anggonmu ilang Suwene lehmu ilang bareng ketok uis Tresnoku sing gede mbok campakne

Artist: Nella Kharisma
Title: Prei Sayang

Lirik:

Uis suwe anggonmu ilang
 Bareng ketemu uis mantenan
 Tak lilo senajan gelo nemen
 Jane kowe kecantol sinten
 
 Ya wis ra tak gandoli
 Yen pancen mbok dilabrabi
 Tiwas kesel yo mbok disemayani
 Mergo neng kene aku
 Akeh sing ngentriii...
 
 Suwene lehmu ilang bareng ketok uis
 Dadi manten janji mbok ra diaku
 Jebul mbok piknik prei sayang
 Yo wis pancen mekaten tak lilakno
 Kowe dadi manten
 Ora eling mien ngomong sayang
 Saikine cintaku kau buang
 
 
 Tresnoku sing gede mbok campakne
 Tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
 Mending kowe tak lalekne wae
 Amergo aku
 Karo kowe wis prei sayang.....
 
 Wes suwe anggonmu ilang
 Bareng ketemu wes mantenan
 Tak lilo nadyan gelo nemen
 Jane kowe kecantol sinten
 
 Ya wis ra tak gandoli
 Yen pancen mbok dilabrabi
 Tiwas kesel yo mbok disemayani
 Mergo neng kene aku
 Akeh sing ngentriii...