Lirik lagu Nella Kharisma Tak Duduhi Dalane

Nella Kharisma Tak Duduhi DalaneLirik lagu Nella Kharisma Tak Duduhi Dalane.Bisa Juga cari lirik lagu Chord kunci gitar di okegugel.com

Nella Kharisma Tak Duduhi Dalane Kesel atiku ngerasakke awakmu Ngomong wae opo sing mbok karepke

Artist: Nella Kharisma
Title: Tak Duduhi Dalane

Lirik:

Kesel atiku ngerasakke awakmu
 Kabeh sing tak karep saiki wis ilang
 Eling omongmu mung awakku sing mbok sayang
 Nanging tresnamu mung manis neng lambe
 
 Mbok kiro ku ra ngerti kowe karo de’e kebangeten
 Koyo aku ra ngerti opo wae sing mbok delikke
 
 Ngomong wae opo sing mbok karepke
 Opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
 Jujur wae opo sing mbok karepke
 Ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane
 
 Saiki wis ra kudu ngenteni awakmu tresnamu
 Tak anggep wis ra ono kabeh janji manismu