Lirik Lagu Vita Alvia Dalan Liyane

Vita Alvia Dalan LiyaneLirik lagu Vita Alvia Dalan Liyane.Bisa Juga cari lirik lagu Chord kunci gitar di okegugel.com

Vita Alvia Dalan Liyane Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo sing kuat ditinggal lungo Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat kuate ati

Artist: Vita Alvia
Title: Dalan Liyane

Lirik:

Sopo sing kuat nandhang kahanan
 Sopo seng ora kroso kelangan
 Ditinggal pas sayang sayange
 Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
 
 Sopo sing kuat ditinggal lungo
 Sopo sing atine ora loro
 Kenangan sing wis tak lakoni
 Tak simpen ning njero ati
 Dewe wes ra dadi siji
 
 Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat kuate ati
 Pesenku mung siji, sing ngati ati
 Isoku mung mendem esuk tekan sonten
 Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
 
 Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
 Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
 Isoku mung nyuwun mugo ora getun
 Cekap semanten maturnuwun
 
 Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat kuate ati
 Pesenku mung siji, sing ngati ati
 Isoku mung mendem esuk tekan sonten
 Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
 
 Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
 Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
 Isoku mung nyuwun mugo ora getun
 Cekap semanten maturnuwun
 
 Isoku mung nyuwun mugo ora getun
 Cekap semanten maturnuwun